مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛
حدود ۲۴۶ هزارتن آرد گندم در استان با آهن و اسید فولیک در سال ۱۴۰۳ غنی شد
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از غنیسازی حدود ۲۴۶ هزار تن آرد گندم تولیدی کارخانجات استان با آهن و اسید فولیک در سال گذشته خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ مهندس علیرضا نجفی - مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، گفت: حدود ۲۴۶ هزار تن آرد گندم تولیدی کارخانجات استان با آهن و اسید فولیک غنی شده است.
مهندس نجفی در خصوص ارتقای سلامت مردم و مصرف کنندگان نان بیان کرد که با توجه به سیاستهای جدید سازمان غذا و دارو در زمینه استفاده از آرد کامل، طی سال گذشته چهار پروانه بهداشتی ساخت تولید آرد کامل توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه صادر گردید و در صورت فراهم شدن بسترهای لازم و افزایش تقاضای مصرف، معاونت غذا و دارو آمادگی صدور مجوزهای بهداشتی آرد کامل مطابق ضوابط تعیین شده از سوی سازمان غذا دارو را دارد.
گفتنی است آرد کامل آردی است که از تمامی اجزای دانه پس از پوست گیری اولیه تهیه میشود وحاوی سطوح بالاتری از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبرها (مثل انواع ساکاریدهای غیر نشاسته ایی)، آنتی اکسیدانها، کارتنوئیدها، فلاوونوئیدها بوده و نانهای تولیده شده از این آرد را نان کامل مینامند. نان کامل به دلیل داشتن سبوس و فیبر زیاد در کنترل میزان چربی خون، قند خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، چاقی، دیابت و سرطان دستگاه گوارشی بسیار موثر میباشد. همچنین به فرآیند دفع کمک کرده و در جلوگیری از یبوست و سایر بیماریهای روده بزرگ تاثیر زیادی دارد.

نظر دهید