76 مورد یافت شد

کارگاه «آشنایی با مبانی سموم در صنایع آرایشی و بهداشتی» برگزار شد

https://gums.ac.ir/اخبار-اختصاصی-/کارگاه-«آشنایی-با-مبانی-سموم-در-صنایع-آرایشی-و-بهداشتی»-برگزار-شد

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ کارگاه «آشنایی با مبانی سموم در صنایع آرایشی و بهداشتی» برگزار شد کارگاه تخصصی «آشنایی با مبانی سموم در صنایع آرایشی و بهداشتی» در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد. --> به گزارش پایگاه...

04/08/24 12:25

برنامه‌ریزی برای آموزش‌های هدفمند سلامت‌محور در نشست کمیته آموزش

https://gums.ac.ir/آخرین-اخبار/برنامه‌ریزی-برای-آموزش‌های-هدفمند-سلامت‌محور-در-نشست-کمیته-آموزش

معاونت غذا و دارو؛ برنامه‌ریزی برای آموزش‌های هدفمند سلامت‌محور در نشست کمیته آموزش کمیته آموزش و اطلاع‌رسانی معاونت غذا و دارو استان گیلان در دومین نشست خود، برنامه‌ریزی برای اجرای آموزش‌های هدفمند سلامت‌محور و هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط استان را در...

04/08/24 12:19

گیلان؛ رتبه هفتم کشور در مصرف آنتی‌بیوتیک کلاریترومایسین

https://gums.ac.ir/آخرین-اخبار/گیلان؛-رتبه-هفتم-کشور-در-مصرف-آنتی‌بیوتیک-کلاریترومایسین

معاونت غذا و دارو و کارشناسان واحد تحقیق‌وتوسعه، در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد. در ابتدای جلسه، دبیر کمیته با ارائه گزارشی از الگوی مصرف آنتی‌بیوتیک کلاریترومایسین در سال ۱۴۰۳ اعلام کرد که مصرف این دارو در شش‌ماهه دوم سال...

04/08/24 12:09

نقطه آغاز هر تغییر پایدار در الگوی غذایی، خانه و خانواده است

https://gums.ac.ir/اخبار-اختصاصی-/نقطه-آغاز-هر-تغییر-پایدار-در-الگوی-غذایی،-خانه-و-خانواده-است

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با تأکید بر نقش خانواده در شکل‌گیری عادات غذایی سالم گفت: «نقطه آغاز هر تغییر پایدار در الگوهای تغذیه‌ای، خانه و خانواده است.» او افزود: اصلاح رفتارهای تغذیه‌ای و آموزش از سنین پایین، راهکار اصلی پیشگیری از...

04/08/18 10:06

تأکید بر فرهنگ‌سازی و پیشگیری از مسمومیت‌های ناشی از شوینده‌ها در گیلان

https://gums.ac.ir/اخبار/تأکید-بر-فرهنگ‌سازی-و-پیشگیری-از-مسمومیت‌های-ناشی-از-شوینده‌ها-در-گیلان

معاونت غذا و دارو برگزار شد. --> به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ جلسه آموزشی ضمن خدمت با عنوان «مسمومیت با مواد شوینده خانگی» با هدف ارتقای سطح آگاهی و توانمندسازی کارکنان در زمینه پیشگیری و...

04/08/10 11:46

برگزاری جلسه آموزشی با محوریت مدیریت وزن و داروهای لاغری

https://gums.ac.ir/اخبار-اختصاصی/برگزاری-جلسه-آموزشی-با-محوریت-مدیریت-وزن-و-داروهای-لاغری

معاونت غذا و دارو برگزار شد. --> به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ جلسه آموزشی با عنوان «مدیریت وزن با نگرشی بر دارودرمانی و مکمل‌های لاغری» در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد. این...

04/08/10 11:42

درخشش گیلان در ارزیابی ملی؛ معاونت غذا و دارو در جمع برترین‌های کشور

https://gums.ac.ir/تست-صفحه-خبر/درخشش-گیلان-در-ارزیابی-ملی؛-معاونت-غذا-و-دارو-در-جمع-برترین‌های-کشور

معاونت غذا و دارو در جمع برترین‌های کشور درخشش گیلان در ارزیابی ملی؛ معاونت غذا و دارو در جمع برترین‌های کشور در همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک کشور از معاونت غذا و دارو دانشگاه به‌عنوان یکی از معاونت‌های برتر...

04/08/10 11:34

گرامیداشت طعم سلامت در روز جهانی غذا

https://gums.ac.ir/اخبار-اختصاصی/گرامیداشت-طعم-سلامت-در-روز-جهانی-غذا

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز به دلیل مشارکت در تدوین دستورالعمل‌ها و ارتقای ایمنی مواد غذایی تقدیر شدند. گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری کد خبر : 146226 کپی لینک کوتاه کلمات کلیدی...

04/07/26 11:44

تأکید بر لزوم مدیریت و کنترل مصرف تستوسترون در استان گیلان

https://gums.ac.ir/اخبار/تأکید-بر-لزوم-مدیریت-و-کنترل-مصرف-تستوسترون-در-استان-گیلان

معاونت غذا و دارو تشکیل شد. 1404/03/05 - 07:24 لیست اخبار نظرات 0 نظر برای این مطلب وجود دارد نظر دهید ارسال نظر متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: ارسال انصراف...

04/07/09 13:51

نشست تخصصی تدوین برنامه سلامت برنج با حضور دستگاه‌های اجرایی استان

https://gums.ac.ir/اخبار-اختصاصی-/نشست-تخصصی-تدوین-برنامه-سلامت-برنج-با-حضور-دستگاه‌های-اجرایی-استان

معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد. --> به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی این معاونت و با حضور نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد، جهاد...

04/07/08 11:18

آخرین بروز رسانی : 1404/04/30