• 1404/07/08 - 11:18
  • تعداد بازدید خبر : 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست تخصصی تدوین برنامه سلامت برنج با حضور دستگاه‌های اجرایی استان

هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی این معاونت و با حضور نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد، جهاد کشاورزی، مؤسسه تحقیقات برنج، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه امنیت غذایی استان برگزار شد.

این نشست با هدف بررسی نحوه نمونه‌برداری از محصول برنج سفید در شالیکوبی‌های هشت منطقه از شهرهای رشت و خمام تشکیل شد. در این جلسه دستورالعمل‌ها، ضوابط و استانداردهای موجود در زمینه حداقل تعداد نمونه، روش‌های نمونه‌برداری، آزمون‌های مرتبط و تجهیزات مورد نیاز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است بررسی وضعیت سلامت محصولات کشاورزی بر اساس مصوبات شورای سلامت استان در دستور کار سازمان‌های مرتبط قرار دارد و در همین راستا، محصول برنج تولیدی استان نیز پس از انجام بررسی‌های فنی، از نظر شاخص‌های سلامت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 145263
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/08 11:18