- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
بررسی وضعیت عرضه محصولات غذایی سطح شهرستان رشت
مدیریت و کارشناسان بازرسی در بازدیدی مشترک با کارشناسان بهداشت محیط ،نحوه عرضه محصولات غذایی در برخی از رستوران ها و سیرینی فروشی های سطح شهرستان رشت را بررسی نمودند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بازرسی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ طی بازدیدی مشترک در تاریخ بیست و ششم اسفندماه، مدیریت و کارشناسان بازرسی و کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت رشت ، تعدادی رستوران و شیرینی فروشی سطح شهرستان رشت مورد بررسی قرار گرفت و در مواردی با توجه به مشکلات مشاهده شده برخورد قانونی انجام شد.
این بازدید از سلسله بازدیدهای برنامه ریزی شده ایام نوروز مدیریت بازرسی می باشد.

نظر دهید