• 1404/04/16 - 11:52
  • تعداد بازدید خبر : 58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی روش‌های انتقال مواد در صنعت غذا

دوره آموزشی روش‌های انتقال مواد در صنعت غذا جهت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ دوره آموزشی «روش‌های انتقال مواد در صنعت غذا» برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های استان برگزار شد، در خصوص روش‌ها و تجهیزات مورد استفاده در صنعت غذا از جمله نوار نقاله‌ها و بالابرها به منظور انتقال مواد با سیالیت‌های مختلف و کاربرد آن‌ها مطالبی ارائه گردید.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 141819
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/16 11:52