- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
توسط مدیریت اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی؛
بازدید از کارخانههای چای استان همزمان با آغاز برداشت برگ سبز
همزمان با آغاز زمان برداشت برگ سبز چای در باغات چای استان؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از تعدادی از کارخانههای شهرستان رودسر بازدید نمود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ همزمان با آغاز زمان برداشت برگ سبز چای در باغات چای استان و شروع تولید و فراوری چای کارخانهها؛ مهندس علیرضا نجفی - مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان نظارتی از تعدادی از کارخانههای شهرستان رودسر بازدید نمود.
در این بازدیدها علاوه بر بررسی ساختار و تجهیزات موجود، نواقص فنی و بهداشتی کارخانهها به اطلاع مسئولین واحد تولیدی رسانده شد.
گفتنی است قریب به یکصد و نود کارخانه فراوری و بستهبندی چای در استان گیلان وجود دارد و در چند مرحله برگ سبز را دریافت و تبدیل به چای سیاه و سبز خشک مینمایند.
نظر دهید