- 1 آذر 1404 برنامهریزی جامع فرهنگی در گیلان؛ از آیین ۱۶ آذر تا ترویج فرهنگ نماز و مهدویت
- 1 آذر 1404 دیدار نماینده مردم رودبار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره مشکلات نظام سلامت
- 1 آذر 1404 ضرورت تعیین سرانه خدمات سلامت شناور برای استانهای مهمانپذیر
- 1 آذر 1404 به جایگاه قدسی خادمان نظام سلامت تعظیم میکنم و در کنارشان هستم
پلمب اغذیهفروشی متخلف در لنگرود بهدلیل رعایتنکردن اصول بهداشتی
کارشناسان بهداشت محیط شهرستان لنگرود، یک واحد اغذیهفروشی را به علت تخلفات بهداشتی و در راستای اجرای ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی پلمب کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( گیل وبدا)؛ در پی بازرسی کارشناسان واحد سلامت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک واحد اغذیهفروشی به دلیل عدم رعایت اصول و ضوابط بهداشتی شناسایی و با دستور مراجع ذیصلاح پلمب شد.
دکتر رامین غلامپور سیگارودی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود با تأکید بر تداوم نظارتهای بهداشتی گفت: هدف از این بازرسیها حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بروز بیماریهای ناشی از مواد غذایی ناسالم است.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ به کارشناسان بهداشت اطلاع دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن رسیدگی شود.

نظر دهید