- 30 آذر 1404 نهمین کمیسیون ماده ۱۱ درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 29 آذر 1404 دیدار نماینده لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 29 آذر 1404 دیدار نماینده مردم آستارا با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای پیگیری مطالبات نظام سلامت
- 29 آذر 1404 برگزاری دومین کارگروه پیشگیری از قاچاق کالاهای سلامت محور و دخانی در گیلان
در راستای بازدید از شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت انجام گرفت؛
جلسه هم اندیشی جهت افزایش مشارکت مردمی و خیرین نیکوکار در حوزه سلامت شهرستان شفت
مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت برای توسعه خدمات درمانی نشست هماندیشی برگزار کردند.
در این نشست تخصصی دکتر غلامرضا عبدالهزاده، مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر سه محور اصلی: انجام نیازسنجی دقیق تجهیزات پزشکی مورد نیاز، اولویتبندی پروژههای درمانی و حفظ کرامت و اعتماد خیرین سلامت تاکید کرد.
دکتر فلاحسخنگوی- مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت نیز در این جلسه به تشریح اولویتهای بهداشتی و درمانی شهرستان شفت پرداخت و آمادگی شبکه را برای همکاری با خیرین اعلام کرد.
دکتر عبداللهزاده نیز در این نشست اظهار داشت: جلب مشارکت مردمی نیازمند شفافیت، پاسخگویی و برنامهریزی دقیق است تا هر کمک مردمی در جایگاه واقعی خود هزینه شود.
بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، جلسه بعدی با حضور گستردهتر مسئولان و خیرین محلی هفته آینده در بیمارستان امام رضا (ع) شفت برگزار خواهد شد.
