اخبار فوری
- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
برگزاری انتخابات موسسه خیریه بیمارستان دکتر پیروز
انتخابات موسسه خیریه بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان با حضور رئیس و کارشناسان مدیریت سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ انتخابات موسسه خیریه بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان با حضور رئیس و کارشناسان مدیریت سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان، مدیریت حراست، ریاست و مدیریت بیمارستان و نیکوکاران خیر داوطلب در سالن همایش این بیمارستان برگزار شد.
در این برنامه، سیده مریم فلاح چای- مدیر بیمارستان پیروز لاهیجان ضمن عرض تسلیت شهادت رئیس جمهور شهید و شهدای خدمت، گزارشی از عملکرد این بیمارستان را به حاضرین ارائه نمود.
سپس انتخابات موسسه خیریه بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان برگزار شد و اسامی مشروحه ذیل با اکثریت آرا انتخاب شدند.
دکتر محمدصادق پیروز _ رئیس
فرشید شجاعی _نائب رئیس
ابراهیم خوشحال _مدیر عامل
مهندس طورچی _ خزانه دار
دکتر اسماعیل علی پور _ دبیر
فرداد جنابی _ عضو اصلی هیئت مدیره
سید مصطفی نبوی _ عضو علی البدل هیئت مدیره
دکتر ابراهیم آذر پور _ بازرس اصلی
احمد محمدی _ بازرس علی البدل