• 1404/09/19 - 13:08
  • تعداد بازدید خبر : 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز پویش ملی «نان سالم» در بندرانزلی؛ ارتقای آگاهی درباره تغذیه و سلامت جامعه

پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با محوریت «نان سالم» در شهرستان بندرانزلی آغاز شد و کارشناسان تغذیه با حضور در کارخانه لاکسیم، ضمن آموزش کارکنان، به اهمیت مصرف نان کامل و سبوس‌دار برای پیشگیری از بیماری‌های مزمن تأکید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وبدا)؛ پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم، که هر سال با هدف ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به اصول تغذیه صحیح توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود، امسال در آذرماه با محوریت موضوع «نان سالم» در شهرستان بندرانزلی آغاز شد.

در همین راستا، کارشناسان واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی صبح امروز با حضور در کارخانه لاکسیم، ضمن ارائه توضیحاتی در مورد اهداف پویش «نانو سلامت (نان و سلامت)»، به ارزیابی سطح دانش و آگاهی کارکنان پرداختند و آنان را به شرکت در پرسشنامه‌های آنلاین طراحی شده توسط دفتر بهبود تغذیه دعوت کردند. لینک پرسشنامه در دسترس عموم قرار گرفته است: https://survey.porsline-ir/s/۵۷Z۴۵۱

کارشناسان تغذیه با بیان اینکه نان یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در خانواده‌های ایرانی است، تأکید کردند که کیفیت نان به‌طور مستقیم بر سلامت جامعه تأثیرگذار است و مصرف نان کامل حاوی سبوس و گیاهک گندم می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌هایی مانند مشکلات قلبی–عروقی، دیابت، اختلالات گوارشی، سرطان‌ها، چاقی و سایر مشکلات متابولیک نقش مهمی ایفا کند.

همچنین روش صحیح تهیه، نگهداری و مصرف نان، که یکی از اهداف اصلی این پویش است، به منظور ترویج مصرف نان‌های سبوس‌دار و کاهش استفاده از نان‌های کم‌ارزش تغذیه‌ای برای حضار توضیح داده شد. اجرای این برنامه در بندرانزلی گامی موثر در جهت ارتقای آگاهی عمومی نسبت به تغذیه سالم و بهبود سلامت جامعه به شمار می‌رود.

  • گروه خبری : بندرانزلی,شبکه های بهداشت بندرانزلی,واحدهای تابعه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 149248
{author_name}
تصویر نویسنده :

هانیه  ایرانی
خبرنگار

هانیه ایرانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/09/19 13:08