• 1404/03/04 - 19:12
  • تعداد بازدید خبر : 56
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
دکتر آشوبی: صدای دانشجویان را می‌شنوم و پیگیر هستم

نشست صمیمی دانشجویان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای شنیدن دغدغه‌ها

در جلسه‌ای گرم و صمیمی، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با رئیس دانشگاه دیدار کردند و مشکلات و خواسته‌هایشان را با او در میان گذاشتند.

 

به گزارش گیل وبدا، عصر امروز نشست مشترکی میان اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه، همراه با جمعی از معاونان و مدیران ستادی در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

 

این نشست فرصتی بود تا دانشجویان با بیان دغدغه‌ها و مشکلات متعدد خود، صدای مطالباتشان را به مسئولان دانشگاه برسانند و خواستار توجه ویژه و پیگیری جدی آنها شوند.

 

در این نشست، نمایندگان دانشجویان به طور مفصل درباره چالش‌های اساسی پیش روی خود سخن گفتند که از مهم‌ترین مشکلات مطرح شده می‌توان به کمبود فضای فیزیکی آموزش اشاره کرد؛ دانشجویان تاکید داشتند افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو بدون توسعه زیرساخت‌های آموزشی، نظیر سالن‌های آموزشی، آزمایشگاه‌ها و فضاهای مطالعه، باعث شده کیفیت آموزش به شدت تحت تأثیر قرار گیرد و بار سنگینی بر دوش دانشجویان و استادان وارد شود.

 

کیفیت تغذیه دانشجویان یکی دیگر از محورهای مهم بحث بود که دانشجویان خواستار نظارت دقیق‌تر و ارتقای کیفیت و تنوع وعده‌های غذایی شدند.

 

دانشجویان معتقد بودند که تغذیه مناسب از عوامل کلیدی در حفظ سلامت جسمی و روحی دانشجویان است و هرگونه اهمال در این زمینه می‌تواند بر روند تحصیل و نشاط آنان تاثیر منفی بگذارد.

 

وضعیت حمل‌ونقل دانشجویی نیز از دیگر دغدغه‌های مهم بود. کمبود ناوگان مناسب برای جابجایی بین خوابگاه‌ها، پردیس‌های مختلف و بخش‌های آموزشی، دانشجویان را با مشکلات رفت و آمد و اتلاف وقت مواجه کرده است. دانشجویان خواستار برنامه‌ریزی منسجم و افزایش امکانات حمل‌ونقل با توجه به گستردگی دانشگاه شدند.

 

فضای خوابگاهی نیز با مشکلات عدیده‌ای روبه‌روست. دانشجویان به کیفیت پایین برخی خوابگاه‌ها، کمبود امکانات رفاهی و نبود فضای تفریحی کافی اشاره کردند و خواستار ارتقای وضعیت خوابگاه‌ها شدند تا محیطی امن، سالم و انگیزشی برای زندگی و تحصیل فراهم شود.

 

یکی دیگر از موضوعات مهم، افزایش شهریه‌های پردیس دانشگاهی بین‌الملل بود. دانشجویان این پردیس با افزایش شهریه‌ها روبه‌رو شده‌اند و خواستار کاهش هزینه‌ها و حمایت‌های مالی بیشتر از سوی دانشگاه شدند، چرا که این افزایش‌ها فشار اقتصادی زیادی به خانواده‌ها وارد کرده است.

 

مسئله حقوق دانشجویان نیز در جلسه مطرح شد. دانشجویان خواستار برقراری حقوق برای دانشجویان غیر دستیار تخصصی و پرداخت به موقع حقوق کار دانشجویی شدند. تأخیر در پرداخت‌ها و عدم وجود حمایت‌های قانونی مناسب، نارضایتی و بی‌انگیزگی را در بین دانشجویان ایجاد کرده است.

 

نمایندگان دانشجویی همچنین بر ضرورت توسعه امکانات ورزشی تاکید کردند و خواستار ایجاد فضایی شدند که دانشجویان بتوانند در کنار تحصیل، از فرصت‌های ورزشی برای حفظ سلامت و افزایش نشاط بهره‌مند شوند. آنها همچنین بر لزوم افزایش صداقت و صراحت در گفتمان دانشگاهی و دانشجویی تأکید کردند تا بتوانند به راحتی دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را مطرح کنند بدون ترس از برخورد یا سرکوب.

 

در پاسخ به این مطالبات، دکتر محمدتقی آشوبی ضمن تقدیر از حضور فعال و مطالبه‌گر دانشجویان، بر نقش مهم آنان در آینده کشور تاکید کرد و گفت: دانشجویان سرمایه‌های ارزشمند دانشگاه و آینده‌سازان کشور هستند و دانشگاه علوم پزشکی گیلان خود را موظف می‌داند که تمامی توان خود را برای حمایت و رفع مشکلات آنان به کار گیرد.

 

وی افزود: تلاش ما بر افزایش نشاط دانشجویی و ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و رفاهی متمرکز است و هرگونه کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.

 

رئیس دانشگاه به موضوع کیفیت تغذیه اشاره و اظهار کرد: هیچ گونه اهمال و کاهش کیفیت در تغذیه دانشجویان قابل قبول نیست و با عوامل آن به شدت برخورد خواهد شد.

 

وی همچنین درباره افزایش ظرفیت دانشجویان عنوان کرد که این موضوع باید همراه با توسعه زیرساخت‌های آموزشی باشد و بدون برنامه‌ریزی علمی، پذیرش دانشجو افزایش نخواهد یافت.

 

وی مشکلات فضای آموزشی و خوابگاهی را از دغدغه‌های جدی دانشگاه دانست و قول داد با جذب منابع مالی و تسریع در پروژه‌های عمرانی، این مسائل را به صورت جدی پیگیری کنند.

 

دکتر آشوبی همچنین درباره حقوق دانشجویان تاکید کرد که پرداخت به موقع حقوق و برقراری حمایت‌های قانونی برای دانشجویان به ویژه غیر دستیاران تخصصی، در اولویت قرار دارد.

 

در پایان این نشست، معاونان و مدیران ستادی برنامه‌هایی برای پیگیری جدی مطالبات دانشجویان اعلام کردند و تاکید کردند که کمیته‌های تخصصی با حضور نمایندگان دانشجویی تشکیل خواهد شد تا مسائل به صورت دقیق‌تر بررسی و راهکارهای عملیاتی ارائه کردند.

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار برگزیده دانشگاه
  • کد خبر : 140106
کلمات کلیدی
حمیدرضا دنیادیده
خبرنگار

حمیدرضا دنیادیده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/03/04 19:12
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy