• 1404/04/30 - 22:19
  • تعداد بازدید خبر : 39
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح شد؛

ضرورت آمادگی فرهنگی در شرایط بحرانی و پیگیری برنامه‌های هدفمند دانشجویی در سال تحصیلی جدید

نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی اسماعیلی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر فردین مهرابیان، معاون فرهنگی و دانشجویی، و جمعی از مدیران و اعضای شورا در سالن اجلاس ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ در ابتدای این نشست، دکتر محمدتقی آشوبی با گرامی‌داشت یاد همه شهدا، به‌ویژه شهدای اخیر جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: «من همچنان احساس می‌کنم در شرایط جنگی به سر می‌بریم و در چنین فضایی، فعالیت‌های فرهنگی باید با رویکردی جدی، منسجم و هدفمند دنبال شود.»

 

وی با بیان اینکه هیچ حادثه‌ای نباید ما را غافلگیر کند، افزود: «در دل بحران و حوادث غیرمترقبه نمی‌توان تازه به فکر تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی افتاد؛ دانشگاه برای تمامی شرایط، برنامه دارد.»

 

رئیس دانشگاه همچنین به نقش دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مدیریت بحران‌های اخیر و شرایط جنگی کشور اشاره کرد و گفت: «در جریان جنگ ۱۲روزه، استان گیلان میزبان جمعیت قابل توجهی از هم‌وطنان آسیب‌دیده از پایتخت و سایر استان‌های جنگ‌زده بود. تأمین اقلام ضروری مانند شیر خشک، داروهای بیماران خاص، خدمات بهداشتی و مراقبت‌های درمانی تنها بخش کوچکی از خدماتی بود که در این شرایط حساس به مردم ارائه شد. شرایط بسیار پُراضطراب و نگران‌کننده بود، اما تلاش کردیم با آرامش و همراهی همه واحدها، بحران را به‌خوبی مدیریت کنیم. خداراشکر با یاری خداوند، اقدامات ما نتیجه‌بخش بود و توانستیم به آرامش نسبی دست یابیم.»

 

وی در ادامه به چالش‌های سال تحصیلی جدید پرداخت و با نگاهی واقع‌بینانه گفت: «امتحانات پایان‌ترم دانشگاه‌ها برگزار نشده و بسیاری از دانشجویانی که باید فارغ‌التحصیل می‌شدند، قرار است در شهریورماه امتحانات آن‌ها برگزار شود و در همین حال، نتایج کنکور نیز با تأخیر اعلام خواهد شد. این مسائل، چالش‌هایی را در حوزه آموزش، اسکان، و برنامه‌ریزی ایجاد خواهد کرد که قطعا دانشگاه‌ها باید با آمادگی کامل برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنند.

 

وی تأکید کرد: «سال تحصیلی جدید با شرایط متفاوت، سخت و پیچیده‌ای آغاز خواهد شد؛ بازه‌ی زمانی آموزش کوتاه‌تر شده و ما نیاز داریم بیش از گذشته همدل و آماده باشیم.»

 

دکتر آشوبی همچنین استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی برای تقویت جریان فرهنگی را مهم دانست و خواستار انسجام بیشتر در اجرای برنامه‌های فرهنگی در سطح دانشگاه شد.

 

وی همچنین حفاظت از نیروی انسانی دانشگاه شامل دانشجویان، پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان و نیروهای بهداشت و سلامت و… را از اولویت‌های اصلی دانشگاه دانست و گفت: «نظام برای تربیت هر یک از این افراد هزینه‌های فراوانی کرده است. این نیروها سرمایه‌های ارزشمند کشور هستند و از نگاه ما نیز، حفظ سلامت، امنیت و آرامش آن‌ها بسیار حیاتی و مهم است و برای این منظور پیوست سلامت هم در نظر گرفته ایم.»

 

در ادامه، دکتر فردین مهرابیان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به دستور جلسه درباره اعزام دانشجویان به پیاده‌روی اربعین، گفت: دانشگاه هرساله با اولویت دانشجویان و هم‌استانی‌ها، از این حرکت عظیم فرهنگی و معنوی پشتیبانی کرده و با فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم، بستر حضور مؤثر علاقه‌مندان را فراهم می‌کند.

 

وی با اشاره به نقش فرهنگی این رویداد، اظهار داشت: پیاده‌روی اربعین، جلوه‌ای از همبستگی، ایمان و مشارکت اجتماعی است که ظرفیت بالایی در تقویت هویت فرهنگی دانشجویان دارد و دانشگاه نیز با همین رویکرد، آن را در زمره برنامه‌های اصلی فرهنگی خود قرار داده است.

 

دکتر مهرابیان همچنین از برگزاری اردوهای جهادی هم‌زمان با ایام اربعین خبر داد و گفت: گروه‌های جهادی دانشگاه با هدف ارائه خدمات سلامت به مردم مناطق محروم، در این ایام فعال خواهند بود تا در کنار ترویج فرهنگ ایثار، نقش مؤثری در ارتقای سلامت جامعه ایفا کنند.

 

در ادامه این نشست، موضوعاتی همچون برنامه‌ریزی برای اعزام دانشجویان به پیاده‌روی اربعین، برگزاری نشست توجیهی برای دانشجویان جدیدالورود بررسی شد و همچنین، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

این جلسه با تأکید بر پیگیری مصوبات، تقویت مشارکت دانشجویان و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های فرهنگی دانشگاه به کار خود پایان داد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری,شفافیت
  • کد خبر : 142316
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/30 22:19
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy