• 1404/07/27 - 16:00
  • تعداد بازدید خبر : 75
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید مدیرکل دیوان محاسبات گیلان از پروژه‌های پت‌اسکن و بونکر رادیوتراپی مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت

به‌منظور بررسی روند پیشرفت، رفع موانع اجرایی و تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های حیاتی «پت‌اسکن» و «بونکر رادیوتراپی» مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان، از این دو پروژه بزرگ بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ به‌منظور بررسی روند پیشرفت، رفع موانع اجرایی و تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های حیاتی «پت‌اسکن» و «بونکر رادیوتراپی» مرکز آموزشی درمانی رازی رشت، دکتر مصطفی گل‌شکن، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به همراه امید نبی‌زاده، مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان، از این دو پروژه بزرگ بازدید کردند.

در جریان این بازدید، دکتر گل‌شکن با تأکید بر اهمیت این پروژه‌ها در تحول خدمات درمانی استان گفت: «پت‌اسکن و بونکر رادیوتراپی رازی از شاخص‌ترین طرح‌های دانشگاه در حوزه توسعه زیرساخت‌های سلامت هستند که با هدف ارتقای سطح خدمات تشخیصی و درمانی بیماران، به‌ویژه بیماران سرطانی، در حال اجراست. این پروژه‌ها نه‌تنها گامی مؤثر در بهبود کیفیت خدمات درمانی محسوب می‌شوند، بلکه از نظر علمی و فناورانه نیز جایگاه دانشگاه را در سطح کشور ارتقا خواهند داد.»

وی افزود: «اجرای این طرح‌ها حاصل همدلی و تلاش شبانه‌روزی مجموعه‌های فنی، مهندسی و درمانی دانشگاه است. امیدواریم با حمایت نهادهای استانی، شاهد بهره‌برداری نهایی از این پروژه‌ها در آینده‌ای نزدیک باشیم تا مردم گیلان از خدماتی در تراز ملی برخوردار شوند.»

در ادامه، امید نبی‌زاده، مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان، ضمن قدردانی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیشبرد طرح‌های درمانی گفت: «دیوان محاسبات استان همواره در کنار دستگاه‌های اجرایی تلاش می‌کند تا روند اجرای پروژه‌های عمرانی و درمانی به شکل شفاف، منظم و اثربخش پیش برود. خوشبختانه امروز شاهد پیشرفت چشمگیر پروژه‌های مهمی هستیم که می‌تواند نقطه عطفی در خدمات سلامت گیلان باشد.»

وی اظهار داشت: «با راه‌اندازی مراکز پت‌اسکن و رادیوتراپی رازی، بسیاری از بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر استان‌ها نخواهند داشت و خدمات تخصصی در داخل استان ارائه خواهد شد. این امر گامی ارزشمند در جهت عدالت درمانی، صرفه‌جویی در هزینه‌ها و افزایش رضایت مردم است.»

در حاشیه این بازدید، دکتر گل‌شکن و امید نبی‌زاده از بخش‌های در حال ساخت بازدید کردند و در جریان آخرین وضعیت فنی پروژه‌ها قرار گرفتند. همچنین رئیس بیمارستان رازی رشت با تشریح جزئیات اجرای طرح‌ها، از نصب تجهیزات پیشرفته رادیوتراپی با فناوری MLC خبر داد و افزود: «با بهره‌برداری از این تجهیزات، امکان درمان هدفمند و دقیق بیماران فراهم می‌شود و کیفیت خدمات درمانی در استان به سطح بالاتری ارتقا خواهد یافت.»

در پایان، دو مقام استانی بر تداوم همکاری بین دستگاه‌های اجرایی، حمایت از تیم‌های فنی و تسریع در روند تکمیل پروژه‌ها تأکید کردند تا در آینده‌ای نزدیک شاهد افتتاح رسمی این دو مرکز حیاتی برای بیماران گیلانی باشیم.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,بیمارستان های رشت,اخبار اختصاصی,اخبار فوری
  • کد خبر : 146358
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/27 16:00
آرشیو
Caspian Journal of Health Research

Caspian Journal of Health Research

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Dentomaxillofacial Radiology , Pathology and Surgery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Journal of Holistic Nursing and Midwifery

Research in Medical Education

Research in Medical Education

Iranian Journal of Neurosurgery

Iranian Journal of Neurosurgery

Caspian Journal of Neurological Sciences

Caspian Journal of Neurological Sciences

Journal of Guilan University of Medical Science

Journal of Guilan University of Medical Science

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy

Iranian Journal of Vascular Surgey and Endovascular Therapy