• 1404/05/22 - 07:16
  • تعداد بازدید خبر : 109
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فومن برگزار شد

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فومن با حضور فرماندار شهرستان، مدیر شبکه بهداشت و درمان، معاون بهداشتی، کارشناسان مسئول و نمایندگان ادارات عضو کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری فومن برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وبدا)؛ در این جلسه مهندس اسماعیل قاسمی، فرماندار شهرستان، دکتر نصراله کوهستانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان، دکتر میترا عسکریان، معاون بهداشتی، مهندس مهری جوان، کارشناس مسئول سلامت محیط و سایر اعضای کارگروه حضور داشتند و به بررسی مسائل و چالش‌های حوزه سلامت و امنیت غذایی شهرستان پرداختند.

دکتر کوهستانی در سخنان خود به اهمیت پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر اشاره کرد و بر اجرای برنامه‌های هدفمند در این زمینه تأکید نمود. همچنین موضوع کنترل و پیشگیری از تکثیر پشه آئدس، ناقل بیماری‌های خطرناک، مورد بحث قرار گرفت و ضرورت همکاری تمامی دستگاه‌ها برای موفقیت برنامه‌ها یادآوری شد. همچنین مقابله با سگ‌های بلاصاحب به عنوان یکی از دغدغه‌های سلامت عمومی مطرح گردید.

در این جلسه اهمیت مصرف نان کامل به عنوان غذای سالم و تأثیر مثبت آن بر سلامت جامعه مورد توجه قرار گرفت و همچنین راهکارهای کاهش تنش آبی و مدیریت بهینه منابع آب در شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فومن در ادامه تاکید کرد که توسعه متوازن حوزه بهداشت و درمان و استمرار خدمات پایدار به مردم تنها با همکاری و همیاری تمامی دستگاه‌های دولتی، سازمان‌های مردم‌نهاد و جامعه محلی امکان‌پذیر است. وی ضمن قدردانی از تلاش‌ها و همکاری مسئولان شهرستان و دستگاه‌های اجرایی، بر تقویت تعاملات برای ارتقای سلامت عمومی شهرستان تأکید نمود.

در پایان جلسه، اعضا به تبادل نظر درباره برنامه‌های عملیاتی پرداختند و تصمیماتی برای بهبود وضعیت سلامت و امنیت غذایی شهرستان اتخاذ شد.

  • گروه خبری : فومن,واحدهای تابعه,آخرین اخبار,شبکه های بهداشت فومن ,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 143029
{author_name}
تصویر نویسنده :

هانیه  ایرانی
خبرنگار

هانیه ایرانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/05/22 07:16