برگزاری نشست صمیمی دبیران و اعضای شورای صنفی دانشجویان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نشست صمیمی دبیران و اعضای شورای صنفی دانشجویان و رئیس دانشگاه و معاونین فرهنگی دانشجویی و آموزشی در راستای بیان مسایل و مشکلات صنفی، رفاهی و آموزشی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ نشست صمیمی دبیران و اعضای شورای صنفی دانشجویان و رئیس دانشگاه و معاونین فرهنگی دانشجویی و آموزشی در راستای بیان مسایل و مشکلات صنفی، رفاهی و آموزشی عصر امروز در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.
دکتر محمد تقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست صمیمی با اشاره به مشارکت ۸۴ درصدی دانشجویان این دانشگاه در انتخابات شورای صنفی، اظهار کرد: از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان انتظار میرود همچون این انتخابات در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری نیز مشارکت فعالانه داشته و در سرنوشت کشور سهیم باشند.
وی با اشاره به طرح کمبود زیرساختهای آموزشی و رفاهی دانشگاه توسط دانشجویان، افزود: نسبت به مسائل و مشکلاتی که دانشجویان بیان کردند، آشنا هستم و تلاش ما بر رفع و یا تقلیل آنها متمرکز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برطرف شدن برخی از کمبودها را نیازمند زمان بیشتری دانست و گفت: عمده مشکلات دانشجویان این دانشگاه به دلیل پراکندگی و همچنین استیجاری بودن مراکز آموزشی است که امیدواریم با تامین بودجه لازم هرچه سریعتر شاهد ساخت مجتمع دانشگاهی در سایت لاکان باشیم.
وی با بیان اینکه گیلان تنها استان فاقد بیمارستان جنرال است، گفت: ساخت بیمارستان جنرال در حال نهایی شدن است و امیدواریم با بهرهبرداری از آن، چالش کمبود فضای فیزیکی بیمارستانی تا حدودی در استان حل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اذعان به اینکه عمده مشکلات ما در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمبود زیر ساخت است، خاطرنشان کرد: در ساخت بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان، احداث بیمارستان جایگزین پورسینا و یا خرید دو خوابگاه دانشجویی طی سالهای اخیر توفیقاتی حاصل شده و انتظار است با روی کار آمدن دولت جدید شاهد پیشرفت های بیشتری باشیم.
گفتنی است؛ در این نشست، هریک از دبیران مجتمعهای دانشکدهای و خوابگاهی و همچنین تعدادی از اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به بیان مسائل و مشکلات پرداختند حوزه آموزشی و رفاهی خود اشاره و خواستار رفع آنها شدند.

نظرات
0 نظر برای این مطلب وجود دارد
- فرایند رای گیری و اعلام مکان و مدارک مورد نیاز جهت شرکت در نهمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی
- اسامی نامزدهای نهمین دوره انتخابات هیئتمدیره نظامپزشکی در حوزه انتخاباتی رشت و حومه
- برگزاری کمیته تجهیزات پزشکی و کمیته ترویج زایمان طبیعی در بیمارستان رسالت ماسال
- ویزیت رایگان اطفال در کلینیک تخصصی شهید عشوری
- کارگاه آموزشی مشورتی ویژه کارشناسان تغذیه شهرستانها برگزار شد
- پیام معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی کاهش بلایای طبیعی
- مصاحبه حضوری و غربالگری سلامت روان دستیاران ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام شد
- آغاز طرح پایش و غربالگری سلامت روان دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- یک گیلانی بر کرسی ادبی بریکس نشست
- برگزاری مجمع سلامت و امنیت غذایی شهرستان ماسال؛ بررسی چالشها و برنامههای مهم بهداشتی شهرستان با حضور مسئولان
- خبر خوب | دستیاران بالینی علوم پزشکی گیلان در جمع نفرات برتر آزمون دانشنامه تخصصی و فوقتخصصی
- تکریم مادر و کودک، سرمایه آینده
- برگزاری مانور اطفای حریق و مانور آتشنشانی در بیمارستان رسالت ماسال
- گرامیداشت هفته ملی کودک در بیمارستان شهید انصاری رودسر
- راهنمای نحوه رای دادن الکترونیک نهمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی
- اطلاعیه شماره ۲ آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴
- اطلاعیه ثبتنام پذیرفتهشدگان جدیدالورود آزمون سراسری کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی ۱۴۰۴
- قرار گرفتن نام ۷ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان
- اطلاعیه شماره ۱ آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴
- راهنمای نحوه رای دادن الکترونیک نهمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی
- باید از پایاننامه به محصول و از پژوهش به فناوری برسیم
- دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با پروفسور پیروز لاهیجی
- راهنمای نحوه رای دادن الکترونیک نهمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی
- آخرین حلقه درمان شرق گیلان در آستانه تکمیل
- پیام معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت روان
- خبر خوب | دستیاران بالینی علوم پزشکی گیلان در جمع نفرات برتر آزمون دانشنامه تخصصی و فوقتخصصی
- سکوت در برابر تهمت، همدستی با گناه است
- دیدار صمیمانه دکتر مهرابیان با همکاران اداره مشاوره سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- صعود همکاران معاونت بهداشت به بام گیلان
- بازدید معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده داروسازی
نظر دهید