- 12 آبان 1404 پزشک خانواده، مسیر تحول نظام سلامت و بازتعریف رابطه مردم با نظام بهداشتی کشور
- 11 آبان 1404 اعلام زمان و مکان مراسم یادبود درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 11 آبان 1404 فرمانده سپاه قدس گیلان درگذشت والده دکتر آشوبی را تسلیت گفت
- 11 آبان 1404 پیام قدردانی دکتر آشوبی در پی همدردی گسترده جامعه دانشگاهی، نظام سلامت، مسئولین کشوری و استانی
برگزاری مسابقه ملی کتابخوانی «معروفا»
ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در راستای ترویج فرهنگ حسنه امر به معروف و نهی از منکر، مسابقه ملی کتابخوانی «معروفا» را از دهم ماه مبارک رمضان آغاز کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ این مسابقه که تا پایان ماه پرفیض رمضان ادامه خواهد داشت، فرصتی مغتنم برای آشنایی با مفاهیم ناب امر به معروف و نهی از منکر از دریچه کتاب ارزشمند «معروفا» است.
علاقهمندان میتوانند با شرکت در این مسابقه معنوی و آموزنده، علاوه بر بهرهمندی از معارف ارزشمند کتاب، شانس خود را برای دریافت جوایز نفیس نیز امتحان کنند.
به نیت شهدای کربلا به ۷۲ نفر از برگزیدگان به قید قرعه جوایزی اهدا میگردد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه، به وبسایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور به آدرس «https://setad-abm.ir/» مراجعه کنید.
با شرکت در این مسابقه، گامی در جهت ترویج فرهنگ حسنه امر به معروف و نهی از منکر برداریم.

نظر دهید