- 29 آبان 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از دستاوردهای نظام سلامت در کاسپین اکسپو ۲۰۲۵ انزلی
- 28 آبان 1404 بازدید نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی از پروژههای عمرانی مرکز آموزشی و درمانی پورسینا
- 27 آبان 1404 اطلاعیه شماره ۲ آزمون جامع توجیهی بدو خدمت آذر ۱۴۰۴
- 27 آبان 1404 برگزاری سومین ملاقات مردمی آبانماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز جراحی محدود در بندر انزلی بازدید کرد
دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در ادامه بازدیدهای خود از مراکز درمانی استان، از مرکز جراحی محدود امام رضا (ع)در شهرستان بندر انزلی بازدید و از نزدیک در جریان فعالیتها و نحوه ارائه خدمات آن قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در ادامه بازدیدهای خود از مراکز درمانی استان، از مرکز جراحی محدود امام رضا (ع)در شهرستان بندر انزلی بازدید و از نزدیک در جریان فعالیتها و نحوه ارائه خدمات آن قرار گرفت.
این بازدید با هدف ارزیابی میدانی امکانات و ظرفیتهای مراکز جراحی محدود در منطقه و همچنین بررسی کیفیت خدمات ارائهشده به بیماران انجام شد. دکتر آشوبی در این بازدید، بر اهمیت رعایت استانداردهای لازم در این مراکز برای تضمین سلامت بیماران و ارتقای سطح خدمات پزشکی تأکید کرد.

نظر دهید