در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد؛
جلسهی پیشگیری از فوت ناشی از خودکشی با سموم بهویژه قرص برنج
جلسهی پیشگیری از فوت ناشی از خودکشی با سموم بهویژه قرص برنج با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در این جلسه دکتر سید مهدی سلیمانی معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه متأسفانه دسترسی به قرص برنج بهراحتی امکانپذیر است اظهار کرد: بسیاری از مردم هنوز نسبت به کشندگی این قرص اطلاعات کافی ندارند و برخی اقدامات خودکشی در استان با این قرص انجام میشود که قطعاً مرگ دردناکی را برای فرد رقم میزند.
وی افزود: انتظار میرود علاوه بر آگاهیبخشی و ضابطهمند کردن دسترسی به قرص برنج در استان، راهکارهای بهتری از سوی دستگاههای متولی برای جلوگیری از حشره انداختن برنج به کشاورزان معرفی شود.
مهدی رحمانی مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت هم در این جلسه از جمله اهداف این کمیته را کاهش میزان فوت ناشی از خودکشی با سموم و بهویژه قرص برنج برشمرد و توانمندسازی باغداران، کشاورزان دربارهی نحوهی ایمنی محصولات بدون استفاده از سموم، تقویت همکاری نهادهای نظارتی، انتظامی و قضایی در زمینه شناسایی و ارجاع به محاکم قضائی و اعمال قانون دربارهی عوامل خریدوفروش قرص برنج، ارتقای استانداردسازی ایمنی توزیع سموم کشاورزی و آگاهیبخشی به مردم را از جمله مهمترین اقداماتی برشمرد که میتواند منجر به پیشگیری از فوت ناشی از خودکشی با سموم در استان شود.
در ادامهی جلسه که با حضور نمایندگان دادگستری استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، فرماندهی نیروی انتظامی استان، مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی و انجمن صنفی توزیعکنندگان و فروشندگان سموم کشاورزی برگزار شد، دربارهی راهکارهای عملیاتی و کاربردی در این حوزه به تبادل نظر پرداختند.

نظر دهید