لیست اخبار صفحه :2
تاکید بر برگزاری باشکوه مراسم عید غدیر در جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی

تاکید بر برگزاری باشکوه مراسم عید غدیر در جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی

جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی با حضور دکتر فردین مهرابیان و اعضای این شورا برگزار شد و در آن بر موضوعاتی چون گیت خوابگاه کوثر، رعایت قوانین ورود و خروج همکاران، برگزاری باشکوه مراسم عید غدیر در سالن اجلاس و انتخابات شورای صنفی تاکید شد.

برگزاری نشست مشترک ستاد امر به معروف استان گیلان با دبیر شورا امر به معروف دانشگاه علوم پزشکی و مؤسسه خیرین سلامت

برگزاری نشست مشترک ستاد امر به معروف استان گیلان با دبیر شورا امر به معروف دانشگاه علوم پزشکی و مؤسسه خیرین سلامت

نشست مشترک دبیر و اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان با دبیر شورای امر به معروف دانشگاه علوم پزشکی گیلان و رئیس و اعضای مؤسسه مردم‌نهاد خیرین سلامت دانشگاه، در محل ستاد استان برگزار شد.

بررسی مسائل و چالش های درمانی و آموزشی مرکز آموزشی درمانی پورسینا

بررسی مسائل و چالش های درمانی و آموزشی مرکز آموزشی درمانی پورسینا

جلسه ای به ریاست دکتر سید مَهدی ضیاء‌ضیابری معاون درمان دانشگاه و حضور معاون آموزشی دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی درمانی پورسینا جهت بررسی چالش های درمانی، آموزشی و اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی پورسینا برگزار شد.

امام (ره) تعیین کننده مسیر ولایت برای ما بود/ برای خدمت نباید از هیچ تلاشی دریغ کرد
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی:

امام (ره) تعیین کننده مسیر ولایت برای ما بود/ برای خدمت نباید از هیچ تلاشی دریغ کرد

نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی در مراسم جشن‌ دهه ولایت در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت: در این فرصت نباید به ساعت اداری نگاه کرد و می‌بایست برای خدمت به نظام از هیچ تلاشی دریغ نکرد.

دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
معاون بهداشتی دانشگاه همزمان با عید سعید قربان:

دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود

معاون بهداشتی دانشگاه همگام با تبریک فرارسیدن عید سعید قربان بر رعایت نکات بهداشتی در زمان ذبح دام برای پیشگیری از بروز بیماری‌های قابل انتقال بین انسان ودام و اجتناب از مصرف سریع دام ذبح شده تاکید کرد.

آخرین بروز رسانی : 1404/03/19 08:20