- 25 آبان 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید حسینپور لنگرود
- 25 آبان 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود
- 24 آبان 1404 دیدار نمایندگان مجلس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای بررسی مسائل بهداشتی و درمانی
- 24 آبان 1404 تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر توسعه خدمات درمانی و راهاندازی «مجتمع عالی سلامت» در تالش
افتتاح دستگاه کرانیوتومی در بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان
دستگاه کرانیوتومی در بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان، با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مقامات شهرستانی افتتاح شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)، دستگاه پیشرفته کرانیوتومی (کنسول جراحی مغز و اعصاب) با حضور دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مسئولان شهرستانی در بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان به بهرهبرداری رسید.
این دستگاه شامل شیور کرانیوتوم و شیور ENT است که به ارتقای خدمات جراحی مغز و اعصاب در این مرکز درمانی کمک شایانی خواهد کرد.
در مراسم افتتاحیه، دکتر آشوبی، رئیس دانشگاه، این اقدام را گامی مهم در جهت تکمیل تجهیزات پزشکی و افزایش سطح خدماترسانی به مردم شرق استان دانست. وی افزود: «توسعه زیرساختها و تجهیز بیمارستانها به دستگاههای مدرن، از اولویتهای اصلی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است تا بیماران مجبور به مراجعه به مراکز درمانی خارج از استان نباشند.»
در ادامه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه هیئت همراه از بخشهای مختلف بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به بیماران قرار گرفتند. در این بازدید، مسائل و نیازهای بیمارستان نیز مورد بررسی قرار گرفت.
این مراسم با حضور سلمان زارع، نماینده شهرستان، علیرضا مسچیان، فرماندار، دکتر حسن ایمانی، مدیر شبکه، دکتر حامد ابراهیمی، رئیس بازرسی دانشگاه، و اسماعیل زودلی، مدیر حراست دانشگاه برگزار شد.

نظر دهید