کارگاه بازآموزی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی و در راستای توانمندسازی کارشناسان تغذیه، کارگاه بازآموزی «پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید» برای گروه هدف کارشناسان تغذیه ستاد شهرستان و کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت شهرستانها برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در این کارگاه آموزشی، علاوه بر مروری بر تاریخچه کمبود ید و فرایند سیاستگذاری در تولید و توزیع نمکهای تصفیه شده یددار خوراکی در کشور و پایش و نظارت بر اجرای برنامه، گزارش مبسوطی از نتایج ششمین پایش ملی وضعیت تغذیهای ید در جامعه که بر روی دانش آموزان و زنان باردار انجام شده است، ارائه شد.
در ادامه جلسه، اقدامات پیش رو برای بهبود وضعیت دریافت ید در جامعه از جمله تقویت آموزشها و اطلاعرسانیهای عمومی به مردم و همچنین در بین پرسنل سیستم بهداشت و درمان در زمینه لزوم مصرف نمک یددار تصفیه شده به جای نمکهای رنگی و نمک دریا و نیز تقویت نظارت بر نمکهای سطوح تولید و عرضه طی تعامل با صاحبان فرایند در معاونت بهداشتی و معاونت غذا و دارو مطرح شد و مشکلات و چالشهای اجرایی برنامهها مورد بحث و تبادل نظر کارشناسان حاضر قرار گرفت.
شایان ذکر است کارشناسان حاضر در کارگاه فوق همزمان در وبینار کشوری پیگیری اثربخشی مشاوره تغذیه افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی حضور یافتند.

نظر دهید