• 1404/07/21 - 14:49
  • تعداد بازدید خبر : 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه آموزشی مشورتی ویژه کارشناسان تغذیه شهرستان‌ها برگزار شد

کارگاه مشترک آموزشی مشورتی کارشناسان تغذیه کاهش ضایعات مواد غذایی و پیشگیری و کنترل اضافه‌وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان (ایران اکو) در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ به مناسبت روز جهانی غذا ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهرماه کارگاه آموزشی با عناوین «کاهش ضایعات مواد غذایی» و «پیشگیری از چاقی نوجوانان» ویژه کارشناسان تغذیه ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان‌ها به همت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی برگزار شد.

در این کارگاه در مورد راهکارهای ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی در خانه مطالبی ارائه شد.

در ادامه‌ی کارگاه، در کنار مرور وضعیت شاخص‌های تغذیه‌ای در گروه‌های سنی نوجوانان در سطح استان و کشور و روند شاخص‌ها، گزارش اقدامات انجام‌یافته در برنامه بهبود تغذیه و پیشگیری و کنترل اضافه‌وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان (ایران اکو)، پایگاه تغذیه سالم در مدارس و بهبود تغذیه در کودکستان‌ها، مشاوره تغذیه این گروه سنی، برنامه مکمل یاری گروه‌های سنی و برنامه مکمل یاری دانش‌آموزان و پایش و نظارت بر اجرای برنامه‌ها تشریح شد و برنامه‌های پیش رو در سال تحصیلی جدید بر اساس برنامه عملیاتی، ظرفیت‌ها و چالش‌های اجرای برنامه‌ها و راهکارهای پیشنهادی مورد بحث‌وبررسی قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 145997
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/21 14:49