- 23 آذر 1404 دیدار نماینده مردم صومعهسرا و نماینده معین بندرانزلی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 22 آذر 1404 راهنمای جامع انتخاب و استفاده از ماسک برای مقابله با آلودگی هوا
- 22 آذر 1404 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت انتخاب رئیس مجمع نمایندگان استان
- 20 آذر 1404 درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بینالمللی ایران جوان
پایش میدانی نظام سلامت دیلمان برفی توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز به صورت سرزده، با گذر از محور صعبالعبور، کوهستانی و درگیر برف سیاهکل به دیلمان، از مرکز جامع خدمات سلامت بخش دیلمان بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز به صورت سرزده با گذر از محور صعبالعبور، کوهستانی و درگیر برف سیاهکل به دیلمان، از مرکز جامع خدمات سلامت بخش دیلمان (بیمارستان محلی دیلمان) بازدید کرد.
وی ضمن بازدید از بخشهای مختلف مرکز جامع خدمات سلامت دیلمان، با کادر درمان گفتوگو و ضمن تقدیر از تلاشهای مستمر و بیوقفه آنها، در جریان کم و کیف خدمات قرار گرفت.
دکتر آشوبی همچنین زیرساختهای لازم را در این مرکز بررسی و بر رفع نواقص و کمبودهای تجهیزاتی و نیروی انسانی مورد نیاز تأکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جریان این بازدید سرزده و میدانی که مسئولان محلی شهرستان نیز حضور داشتند، دکتر اسماعیل علیپور را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان سیاهکل معرفی کرد.
دکتر آشوبی از پایگاه اورژانس مرکز دیلمان نیز بازدید کرد و ضمن تقدیر از مدافعان خط مقدم جبهه سلامت، بر ضرورت خودمراقبتی در خدمت رسانی به مردم تاکید کرد.
وی همچنین از پانسیون پزشکان و پرستاران دیلمان نیز بازدید و کاستیها و چالشهای موجود در آن را ارزیابی و بر ضرورت رفع هر چه سریعتر آنها تأکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از خانه بهداشت توتکی شهرستان سیاهکل نیز به صورت سرزده بازدید کرد.
گفتنی است؛ در این بازدید اسماعیل زودلی مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان و همچنین دکتر علیپور سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیاهکل نیز حضور داشتند.

نظر دهید