• 1404/11/14 - 13:52
  • تعداد بازدید خبر : 201
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور گسترده مردم و مسئولان؛

مراسم سومین روز درگذشت استاد محمدصادق پیروز در لاهیجان برگزار شد

مراسم سومین روز درگذشت استاد محمدصادق پیروز لاهیجی، استاد پیشکسوت چشم‌پزشکی و خیر نامدار ایرانی، با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، جامعه دانشگاهی و مسئولان حوزه سلامت استان در لاهیجان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)، مراسم سومین روز درگذشت استاد محمدصادق پیروز لاهیجی، استاد پیشکسوت چشم‌پزشکی و از خیرین برجسته کشور، امروز در سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.

در این آیین معنوی، دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، خانواده آن مرحوم، مردم فرهنگ‌دوست و فرهیخته لاهیجان، جمعی از اساتید، پزشکان، دانشجویان، مسئولان حوزه سلامت استان و اعضای جامعه بزرگ دانشگاهی و نظام سلامت حضور یافتند و با قرائت فاتحه، یاد و خاطره این استاد فقید و نیکوکار برجسته را گرامی داشتند.

سخنرانان این مراسم با اشاره به جایگاه علمی و اخلاقی استاد پیروز لاهیجی، وی را از چهره‌های ماندگار علم چشم‌پزشکی کشور دانستند که سال‌ها عمر خود را در مسیر آموزش، درمان بیماران و خدمت بی‌منت به مردم سپری کرد.

استاد محمدصادق پیروز لاهیجی علاوه بر فعالیت‌های علمی و آموزشی، همواره به عنوان خیّری نیک‌اندیش شناخته می‌شد که بخش قابل توجهی از توان و دارایی خود را صرف کمک به بیماران نیازمند و توسعه خدمات درمانی، به‌ویژه در حوزه چشم‌پزشکی، کرد.

حاضران در این مراسم با تجلیل از سلوک انسانی، تواضع، اخلاق حرفه‌ای و روحیه خدمت‌محور این استاد فقید، فقدان وی را ضایعه‌ای بزرگ برای جامعه پزشکی، دانشگاهی و مردم منطقه دانستند.

در پایان این مراسم، ضمن دعا برای علو درجات آن مرحوم، بر ضرورت تداوم راه و منش انسانی و خیرخواهانه استاد پیروز لاهیجی در میان نسل جوان پزشکان و دانشگاهیان تأکید شد.

  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری
  • کد خبر : 151053
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/11/14 13:52