- 18 مهر 1404 گیلان در اجرای پزشک خانواده مظلوم واقع شد
- 17 مهر 1404 خبر خوب | دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع ۷ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور
- 17 مهر 1404 حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر بالین مصدوم حادثه انفجار انزلی در بیمارستان ولایت
- 17 مهر 1404 بازدید معاون فرهنگی وزیر بهداشت از خوابگاههای دانشجویی گیلان
بازدید شبانگاهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز درمانی و واحدهای تابعه در شهر رشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همراهی مدیر حراست از چندین مرکز درمانی و واحدهای تابعه در شهر رشت، بازدید بعمل آورد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همراهی اسماعیل زودلی- مدیر حراست دانشگاه از مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان، داروخانه و مطب شبانه روزی، درمانگاه امام سجاد (ع) سپاه، بخشهای اتاق عمل، تریاژ و درمانگاه بیمارستان الزهرا (س)، مدیریت حراست و آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه بازدید بعمل آورد.
دکتر آشوبی با حضور در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان ضمن گفتوگو با کارشناسان این مرکز از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به شهروندان در مرکز تماس ۱۱۵ قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بازدید از داروخانه و مطب شبانه روزی، درمانگاه امام سجاد (ع) سپاه و مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س)، ضمن تشکر از تلاش کادر درمانی این مراکز که به صورت شبانهروزی مشغول ارائه خدمات هستند، از نزدیک در جریان نحوه و روند ارائه خدمات درمانی به بیماران و مراجعان قرار گرفت.
در پایان این بازدید شبانه، دکتر آشوبی و اسماعیل زودلی- مدیر حراست دانشگاه با حضور در ستاد مرکزی شماره دو، از دو مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و حراست نیز بازدید بعمل آوردند.

نظر دهید