- 1404/05/23 پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت اربعین حسینی
- 1404/05/23 پیام تسلیت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالروز اربعین حسینی
- 1404/05/22 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به دکتر سلمان نیکفرجام
- 1404/05/22 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز ملی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی
با هدف پیگیری مشکلات سرمایشی و تقدیر از کادر درمان انزلی صورت گرفت؛
بازدید شبانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید بهشتی انزلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امشب در یک بازدید سرزده و میدانی از بیمارستان شهید بهشتی انزلی، از بخشهای مختلف این مرکز درمانی بازدید کرد و در جریان مشکلات ناشی از خرابی چیلر و سیستمهای سرمایشی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امشب در به صورت میدانی و اطلاع قبلی، از بیمارستان شهید بهشتی انزلی بازدید کرد. در این بازدید محمد صالح ضیایی، فرماندار بندرانزلی نیز حضور داشت.
این بازدید شبانه با هدف ارزیابی واقعی شرایط کاری کادر درمان و بررسی مشکلاتی مانند خرابی چیلر و نقص سیستمهای سرمایشی انجام شد.
دکتر آشوبی از بخشهای مختلف بیمارستان، از جمله اورژانس، بخشهای بستری و اتاقهای عمل، بازدید و با پزشکان، پرستاران و خدمه حاضر در شیفت شب گفتوگو کرد.
وی همچنین با برخی بیماران و همراهان آنان دیدار کرد تا از کیفیت خدمات در ساعات شب مطلع شود.
در این بازدید، مشکلات ناشی از گرمای شدید و عدم عملکرد مناسب سیستمهای خنککننده مورد توجه ویژه قرار گرفت.
دکتر آشوبی با تأکید بر لزوم رسیدگی فوری به این مشکلات، قول پیگیری سریع برای رفع نواقص تجهیزاتی را داد.
وی در پایان از تلاشهای بیوقفه کادر درمان، به ویژه در شیفتهای شب که با چالشهای مضاعفی روبهرو هستند، قدردانی و بر حمایت همهجانبه از پرسنل بیمارستانهای استان تأکید کرد.

نظر دهید