- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
آغاز به کار کارگاه کشوری هم اندیشی فوکال پوینتهای حشرهشناسی پزشکی در انزلی
کارگاه کشوری هم اندیشی فوکال پوینتهای حشرهشناسی پزشکی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در انزلی آغاز به کار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر سید مهدی سلیمانی معاون بهداشتی دانشگاه در آغاز به کار این همایش سه روزه که با حضور اساتید حشرهشناسی کشور در انزلی برگزار میشود با اشاره به شرایط اقلیمی استان و ظرفیتهای گردشگری گیلان اظهار کرد: بستر لازم برای وفور پشه آاِدس در استان فراهم است.
وی با بیان اینکه در تمامی ۱۷ شهرستان استان پشه آاِدس مشاهده شده است و اقداماتی که طی تقریبا دو سال گدشته در مقابله با این گونه مهاجم صورت گرفته افزود: اقدامات متنوعی در سطح استان برای مقابله با پشه آاِدس انجام شده است که شامل بهسازیها و پاکسازیها و همینطور مراقبتهای انسانی است که همچنان تداوم دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با بهره مندی از ظرفیت علمی اساتید حشرهشناسی کشور بتوانیم هر چه بیشتر در مقابله با گونه مهاجم آاِدس اقدام کنیم.
نظر دهید