- 2 مهر 1404 رسیدگی فوری به پرونده فوت ۲ نوزاد در بیمارستان شهید بهشتی انزلی
- 1 مهر 1404 مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1 مهر 1404 خدمت در دانشگاه، عبادتی برای خلقالله است
- 1 مهر 1404 برگزاری اولین ملاقات مردمی مهرماه ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
برگزاری جلسه حوادث و بلایا در مرکز آموزشی و درمانی ولایت
ارزیاب ویژه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سلامت حوادث و بلایا در استان گیلان از مرکز آموزشی و درمانی ولایت بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ این بازدید با حضور دکتر مقدم نیا ارزیاب ویژه رئیس دانشگاه در سلامت حوادث و بلایا در جنوب استان گیلان، تیم مدیریتی و اعضاء چارت بحران در قسمت سالن آمفی تئاتر مرکز برگزار شد و چارت حوادث و بلایا ی مرکز از نظر پذیرش و ترخیص بیمار، دارو و تجهیزات پزشکی، تخلیه امن بیماران، ساختار فیزیکی بخش ها، مکان تجمع امن و… مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین بر اساس چارت وظایف هرکدام از اعضا و نحوه عملکرد آنان در حوادث و بلایا مورد بررسی قرار گرفت و نکات مهم مجدد یادآوری شد.
گفتنی است این سلسله بازدیدها به جهت آمادگی بیشتر مراکز درمانی در مواجهه با حوادث و بلایا انجام میگردد.

نظر دهید