- 1404/04/30 ضرورت آمادگی فرهنگی در شرایط بحرانی و پیگیری برنامههای هدفمند دانشجویی در سال تحصیلی جدید
- 1404/04/30 بررسی چهار پرونده مرگ در سومین نشست مورتالیتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/04/30 پیام تسلیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه به حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق کریمی
- 1404/04/30 فیلم | توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص حادثه انفجار گاز در رشت
یازدهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
یازدهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 در تاریخ 1403/04/19با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه، اعضای هئیت علمی و نماینده دانشگاه گیلان، نماینده جهاد کشاورزی استان، نماینده دفتر امور روستایی استانداری گیلان، نماینده دفتر امور شهری استانداری گیلان، نماینده صنعت معدن و تجارات استان، نماینده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، نماینده اداره کل دامپزشکی استان، نماینده اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، نماینده سازمان آب منطقه ای استان، نماینده اداره کل استاندارد استان، مدیر نظارت برفرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، عضو بسیج جامعه پزشکی ، کارشناس نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید این جلسه که با محوریت صحت و سلامت محصولات کشاورزی استان و سلامت محیط زیست استان تشکیل شده بود ضمن بررسی مصوبات جلسات پیشین و مرور اقدامات صورت گرفته در این خصوص، به موضوعات از قبیل اهمیت سلامت مواد غذایی استان، آلودگی زیست محیطی استان، سموم و آفت کشها مورد مصرف در محصولات کشاورزی ، تشریح فایل پروپوزال تهیه شده در خصوص سلامت محصولات کشاورزی با محوریت برنج در سه بخش از سنجش فلزات سنگین ، آفت کشها، آفلاتوکسین توسط دانشگاه گیلان، اشاره به تامین منابع مالی برای اجرای پروپوزال تهیه شده، آلودگی رودخانه های زرجوب و گوهر رود شهر رشت، اشاره به منابع آلودگی و فاضلاب ها، برگزاری مرتب جلسات، مطالبه گری و حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، سرطانها، بیماریهای بدخیم و خاص، شفاف و حساسیت سازی در خصوص آنالیز محصولات کشاورزی، تدوین برنامه عملیاتی ( پروپوزال) و نقشه راه برای کاهش سموم مصرفی در محصولات کشاورزی، فاضلاب، مدیریت پسماند در استان، طرح مطلوب سازی ساختار تغذیه برنج، آزمایشات آب و خاک و محصول برنج برای سلامت محصولات کشاورزی، سلامت محصولات کشاورزی استان منجمله چای، زیتون، بسته بندی روغن زیتون، توزیع و فروش سلامت محصولات کشاورزی در بازارچه های محلی دراستان، جلو گیری از مخاطرات ناشی از سموم و آفت کش ها، علف کش ها و کودهای شیمیایی در زراعت در موادغذایی و محیط زیست برای سلامت شهروندان، بیماریهای غیر واگیر، نقش همکاری های درون و برون بین بخشی در ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی به شرح زیر تصویب گردید.
