• 1404/06/08 - 07:18
  • تعداد بازدید خبر : 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

یازدهمین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت و کیفیت نان (سومین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان) در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

یازدهمین  نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه سلامت و کیفیت نان (سومین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان)  در سال 1404 در تاریخ 1404/06/05با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ، مدیر شبکه بهداشت و درمان لاهیجان، نماینده اداره کل استان(صنعت،معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، غله و خدمات بازرگانی، کارخانجات صنایع آرد سازی، اتحادیه صنف رشت) و نمایندگان ادارات شهرستان لاهیجان(فرمانداری،تعزیرات، استاندارد،ریس اتحادیه صنف )و نمایندگان معاونت های دانشگاه ( بهداشت و غذا و دارو )  و کارشناسان و نمایندگان شبکه بهداشت و مرکز بهداشت لاهیجان و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی استان برگزار گردید. این جلسه که  با محوریت پیاده سازی و اجرایی تولید نان مطابق ضوابط و قوانین شیوه نامه آرد ونان کامل، در چهار نانوایی که بصورت داوطلبانه اقدام به تولید نان کامل  در شهرستان لاهیجان می کنند  تشکیل گردیده بود ، به مواردی منجمله:  بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبلی ، اهمیت و نقش نان کامل در پیشگیری از بیماریها و سبد غذایی افراد جامعه، اجرای فرایند درست پیاده سازی تولید نان کامل و ایجاد  مطالبه گری نان کامل توسط مردم در شهرستانها ، همایش شهرستانی نان کامل، آموزش و فرهنگ سازی در تولید و مصرف نان کامل از طریق صدا وسیما و رسانه های  و پلتفرم های مجازی در شهرستانها و استان، بسته سیاستی تشویقی( منجمله طرح شهید آب شناسان و...)، ابلاغ و اجرای قیمت نان کامل در نانوایی هایی که اقدام به تهیه نان کامل می نمایند،  صدور مجوزآسان  برای پخت نان کامل، درگاه صدور مجوزها برای نان کامل، درج مشخصات کامل آرد کامل برروی کیسه آن با توجه به شیوه نامه توسط کارخانجات تولید آرد و رنگ بندی کیسه آرد کامل، آگاه سازی و افزایش آگاهی گروه های مختلف هدف در جامعه، چالش ها و مشکلات و راهکارهای تولید آرد و نان کامل، اهمیت امنیت غذایی در جنگ دوازده روزه در کشور، تامین گندم مرغوب و با کیفیت برای تولید آرد و نان کامل، توجه  به درصد سبوس گیری آرد کامل مطابق شیوه نامه ابلاغی، کمیسیون اصل 90،آموزش و برگزاری کارگاههای آموزشی برای نانوایانی که اقدام به تهیه نان کامل می نمایند،استفاده ازمرکز آموزش بازرگانی صمت برای تولید نان کامل، حمایت از ترویج و تولید نان کامل علاوه بر نانوایی های سنتی استفاده از بخش صنعتی در تولید نان کامل، غنی سازی آهن و روی در کارخانجات آردسازی،  اطلاع رسانی برای جلب  و تشویق نانوایان داوطلب برای پخت نان کامل، تدوین برنامه عملیاتی با برش استانی برای تولید آرد و نان کامل، تاکید بر حضور نمایندگان ادارات و سازمانهای دعوت شده شهرستانی و استانی و عضو کمیته در جلسات، اهمیت سلامت مردم در استفاده از نان کامل،آگاهی و اطلاع رسانی، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن  شیوه نامه تهیه نان کامل در شهرستان هاو غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی به تصویب گردید. و پس از پایان جلسه از یک واحد نانوایی که اقدام به تولید نان کامل در شهرستان لاهیجان می نمود با اعضای جلسه بازدید انجام گرفت.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 143727
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1404/06/08 07:18