- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کمیته کاهش حیوان گزیدگی وکاهش مرگ ناشی از هاری
به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و با همکاری دستگاههای مرتبط اولین کمیته کاهش
حیوان گزیدگی و مرگ ناشی از هاری در سالن اجتماعات معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
دراین نشست که با حضور نمایندگان دستگاههای مرتبط برون و
درون بخشی تشکیل گردیده بود، ضمن بیان آمار حیوان گزیدگی و اهمیت موضوع،به
مهمترین چالش های پیش روی در کاهش حیوان گزیدگی وکاهش مرگ ناشی از هاری بحث و گفتگو
شد و در این راستا تصمیماتی اتخاد گردید.

نظر دهید