- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگروه کمیته سلامت آب شهرستان رشت با محوریت راهکارهای فنی و اجرایی برای جلوگیری ازورودآلاینده ها به رودخانه های شهر رشت
کارگروه کمیته سلامت آب شهرستان رشت با محوریت راهکارهای فنی و اجرایی برای جلوگیری ازورودآلاینده ها به رودخانه های شهر رشت
کارگروه کمیته سلامت آب شهرستان رشت در تاریخ1400/04/14 در اتاق فرماندار شهرستان رشت با هماهنگی و عضویت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت گزارشی در خصوص وضعیت آب آشامیدنی شهرستان رشت را بازگو نمود و نیز تاکید گردید که باید هر چقدر که میتوانیم ورود آبهای آلوده به آلاینده ها در رودخانههای رشت را به حداقل برسانیم، که یقینا با کاهش میزان آلایندگی در آن رودخانه ها، شاهد مطلوبتر شدن کیفیت آب شرب و کشاورزی خواهیم بود. و همچنین تاکید گردید که تامین آب شرب منطقه سیاه اسطلح رشت در اولویت قرار دارد و در این مورد مصوباتی مبنی بر راهکارهای فنی و اجرایی برای جلوگیری از ورود آلابنده ها به رودخانه های شهر رشت تصویب گردید.
