- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگروه جلسه کمیته ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی با محوریت آزمایشات نیترات درآب کشاورزی و سموم ، فلزات سنگین درمحصول کشاورزی برگزار گردید.
جلسه کمیته ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی با محوریت آزمایشات نیترات درآب کشاورزی و سموم ، فلزات سنگین درمحصول کشاورزی برگزار گردید.
جلسه کمیته ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی هدف (پرتقال) در تاریخ 19/07/1400 در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که در این نشست، درخصوص برنامه های سنجش نیترات درآب کشاورزی منطقه مورد نظر (چابکسر) و سموم ، فلزات سنگین در محصول مورد نظر(پرتقال) تبادل نظر شد و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.