- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری گیلان با محوریت وضعیت بیماری های شایع و عوامل موثر بر مرگ و میر در استانداری تشکیل شد
کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده در سالن الغدیر استانداری گیلان با محوریت وضعیت بیماری های شایع و عوامل موثر بر مرگ و میر درگیلان تشکیل شد
کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده در تاریخ 1400/04/14 در سالن الغدیر استانداری با هماهنگی و عضویت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست استاندار گیلان درخصوص وضعیت بیماری های شایع و عوامل موثر بر مرگ و میر و اقدامات برای پیشگیری آنها در گیلان تاکید کرد و به حیوانگزیدگی و هاری اشاره نموده و شهرداریها را موظف به استمرار ساماندهی مؤثر حیوانات اهلی کرد و با بیان اینکه دستگاههای مرتبط با سلامت آب و غذای مردم همچون جهادکشاورزی و آب و فاضلاب باید اهتمام ویژهای داشته باشند، گفت: با توجه به وجود نگرانیهایی از بابت کمتحرکی، چاقی و اضافه وزن در اقشار مختلف به ویژه دانشجویان و دانشآموزان؛ انتظار میرود متناسب با ایام کرونایی از طریق آموزش و پرورش، صدا و سیما و معلمان بهداشت، برنامهریزی، فرهنگسازی و نظارت شود.
