- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگاه آموزشی و بازآموزی پیشگیری وکنترل بیماری فاسیولیازیس در دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمان استان گیلان در سال 1402 برگزارشد.
کارگاه آموزشی و باز آموزی پیشگیری وکنترل بیماری فاسیولیازیس در تاریخ 1402/04/27بصورت مجازی (ویبناری) به همت وتلاش دبیرخانه ساغ دانشگاه و با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه(آموزش مداوم) برای گروه هدف مدیران شبکه بهداشت، پزشکان عمومی، پزشکان مسئول مراکز جامع، پزشکان متخصص اجتماعی،پزشکان خانواده(عضو سامانه آموزش مداوم)، کارشناسان مسئول سلامت محیط وکار، کارشناسان مسئول بیماریها، رابطان سلامت و امنیت غذایی،کارشناسان برون بخشی مرتبط با برنامه به منظور پیشگیری و کنترل بیماری فاسیولیازیس و ارتقاء سلامت جامعه، در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید. که در این کارگاه یک روزه اساتیدی از هیات علمی دانشگاه و ادارات کل دامپزشکی ومحیط زیست استان مطالب ارزنده علمی وکاربری را برای شرکت کنندگان بیان نمودند.