- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگاه آموزشی روشهای شناسایی، اولویت بندی و تحلیل ذینفعان با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور اعضای مدیران و کارشناسان معاونت های دانشگاه بصورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
کارگاه روشهای شناسایی، اولویت بندی و تحلیل ذینفعان با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به منظور توانمند سازی و افزایش آگاهی و دانش مدیران و کارشناسان معاونت های دانشگاه ، در تاریخ 1401/03/01 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه بصورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی تشگیل گردید.