- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگاه آموزشی برنامه ایمن سازی کووید و بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن و با اولویت سرخک با حضور اعضای پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت بصورت ویبناری برگزار شد.
کارگاه برنامه ایمن سازی کووید و بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن و با اولویت سرخک به منظور توانمند سازی و افزایش آگاهی و دانش اعضای پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت با حضور اعضای پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت، در استان، در تاریخ 1401/02/25 در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشتی دانشگاه بصورت ویبناری تشگیل گردید.