- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
کارگاه آموزشی ارزیابی زیست محیطی و پیوست سلامت با حضور اعضای کمیته دیده بانی و کارشناسان ادارات برون و درون بخشی
کارگاه آموزشی ارزیابی زیست محیطی و پیوست سلامت با حضور اعضای کمیته دیده بانی و کارشناسان ادارات برون و درون بخشی
کارگاه آموزشی ارزیابی زیست محیطی و پیوست سلامت به منظور افزایش آگاهی و دانش اعضای کمیته دیده بانی سلامت و کارشناسان ادارات و سازمانهای برون و درون بخشی به همت دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان با حضور اعضای کمیته دیده بانی و اندیشگاه سلامت و پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت و مدیران و کارشناسان بهداشت محیط و سایر کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستانها و کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه و غیره در تاریخ 19/11/1400 در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی دانشگاه بصورت ویبناری تشکیل گردید.