- 1404/06/15 تاکید بر جلب اعتماد ذینفعان و جذب خیرین سلامت در لاهیجان و آستانهاشرفیه
- 1404/06/15 برگزاری نشست بررسی روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت
- 1404/06/13 بهورزان سربازان خط مقدم عرصه سلامت هستند/ ضرورت ارتقای عدالت در حوزه بهداشت و درمان
- 1404/06/13 کادر بهداشت و درمان همواره در خط مقدم بودهاند
چهارمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت سلامت و کیفیت نان در سال 1402 برگزار گردید.
جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت سلامت و کیفیت نان در تاریخ 1402/05/16با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست، به موضوعات از قبیل لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ، سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان، دستور کار برای مجمع سلامت استان،کارگروه سلامت شهرستانها، برنامهNCD ، برنامه ایمنی آب و فاضلاب، برنامه ایمنی موادغذایی(سلامت و کیفیت نان، برنج)، جوانی جمعیت، مدیریت پسماند، خودکشی، هاری و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.
