- 27 آذر 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز جامع خدمات سلامت لوشان
- 27 آذر 1404 روز وحدت حوزه و دانشگاه، تجلی پیوند مبارک علم و ایمان
- 26 آذر 1404 فیلم | دعوت معاون توسعه دانشگاه از کارکنان دانشگاه جهت شرکت در سومین پویش عکس سفره شب یلدا
- 26 آذر 1404 چگونه اصالت لوازم آرایشی و بهداشتی را تشخیص دهیم؟ راهنمای آموزشی برای حفظ سلامت
چهارمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت سلامت و کیفیت نان در سال 1402 برگزار گردید.
جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت سلامت و کیفیت نان در تاریخ 1402/05/16با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست، به موضوعات از قبیل لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ، سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان، دستور کار برای مجمع سلامت استان،کارگروه سلامت شهرستانها، برنامهNCD ، برنامه ایمنی آب و فاضلاب، برنامه ایمنی موادغذایی(سلامت و کیفیت نان، برنج)، جوانی جمعیت، مدیریت پسماند، خودکشی، هاری و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.
