• 1402/05/17 - 05:27
  • تعداد بازدید خبر : 156
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

چهارمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت سلامت و کیفیت نان در سال 1402 برگزار گردید.

جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت  سلامت و کیفیت نان  در تاریخ 1402/05/16با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست، به موضوعات از قبیل  لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ، سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان،  دستور کار برای مجمع سلامت استان،کارگروه سلامت شهرستانها، برنامهNCD ، برنامه ایمنی آب و  فاضلاب، برنامه ایمنی موادغذایی(سلامت و کیفیت نان، برنج)، جوانی جمعیت، مدیریت پسماند، خودکشی، هاری و غیره  بحث، گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 108502
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/05/17 05:27