- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
پنجمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین برنامه ها دبیرخانه ساغ برگزار گردید.
جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین برنامه دبیرخانه ساغ درتاریخ 1401/05/19 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل گردید. که در این نشست، موضوعات مهمترین برنامه های دبیرخانه ساغ، منجمله:درحیطه امنیت غذایی و محیط زیست، حیطه بخش سلامت از قبیل پیگیری استقرار سند سلامت سالمندی، سند بیماریهای غیر واگیر، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، برنامه راهبردی کنترل ایدز، کنترل پشه آئدس، سلامت روان، خودکشی، پیشگیری ازآسیب های اجتماعی، حیطه سلامت و جامعه، حیطه عوامل اقتصادی-اجتماعی موثر برسلامت، حیطه مدیریت دانش و اطلاعات راهبردی سلامت، حیطه دیده بانی و توسعه پایدار، حیطه صیانت ازحقوق مردم درسلامت و امنیت غذایی و تغذیه، کارگروه سلامت شهرستان ها، الگوی همت، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، برنامهNCD، پیشگیری از سرطان ، برنامه های دبیرخانه سرطان و خودکشی در معاونت بهداشتی، پیشگیری از بیماری های نوپدید، کرونا، آبله میمونی، بیماریهای مشترک انسان و دام(زئونوز)، بیماری های منتقله در فصول سال، مدیریت و جمع آوری پسماندهای پزشکی و عادی، برنامه عملیاتی آب و فاضلاب استان، کاهش سموم در محصولات کشاورزی، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی به شرح ذیل تصویب گردید.