- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
پنجمین جلسه کمیته آموزشی با محوریت ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی برگزار گردید.
پنجمین جلسه کمیته آموزشی با محوریت ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی برگزار گردید.
جلسه کمیته آموزشی با محوریت ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی در تاریخ 28/07/1400 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که در این نشست، درمورد افزایش آگاهی و دانش مدیران شبکه و کارشناسان سیاستگذار در عرصه سلامت و تعیین سرفصلهای آموزشی، مدل آموزشی بحث و تبادل نظر شد و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.