- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
پانزدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
پازدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در تاریخ 1402/09/27غذایی با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جانشین مدیر سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس مسئول سلامت مادران معاونت بهداشتی،کارشناس طرح نفس شهرستان املش و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان دانشگاه تشکیل گردید که طی این جلسه به موضوعات از قبیل قانون جوانی جمعیت، سالمندی، طرح نفس، سلامت مادران باردار، برنامه پیشگیری از سقط جنین، پیشنهاد تعیین دستور کار برای کارگروه اجتماعی،فرهنگی، سلامت،زنان و خانواده استانداری در حیطه سلامت، تسهیل هماهنگی بین بخشی پویش ملی غربالگری دیابت و پرفشار ی خون برای ارتقاء برنامه سلامت خانواده ، تشکیل پیش جلسه برای قرارگاه جهادی در استانداری برای اجرای برش استانی بیماریهای غیر واگیر، طرح اجرای شیر مدارس، احصای چالشها و راهکارهای با اولویت دار برای سالمندان پرخطر، برگزاری کمیته نان کامل،مصرف سموم و آفت کش ها و میزان باقیمانده آنها درمحصولات کشاورزی، کالاهای آسیب رسان به سلامت، برنامه عملیاتی برش استانی برای ترویج تولیدآرد و نان کامل با مشارکت کلیه ذینفعان، تشکیل کمیته برون بخشی وانجام هماهنگی های لازم باحضوراعضا و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.