- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
هفتمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت پیشگیری و کنترل آنفلو انزای پرندگان و خطر آفرین بودن طغیان های جاری آنفلوانزای پرندگان در حیوانات برای انسان در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
هفتمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت پیشگیری و کنترل آنفلو انزای پرندگان و خطر آفرین بودن طغیان های جاری آنفلوانزای پرندگان در حیوانات برای انسان در تاریخ 1402/06/18با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که در این نشست که با محوریت پیشگیری و کنترل آنفلو انزای پرندگان و خطر آفرین بودن طغیان های جاری آنفلوانزای پرندگان در حیوانات برای انسان تشکیل شده بود به موضوعات دیگری از قبیل، کیفیت وسلامت نان، برش استانی سند امنیت غذا و تغذیه در راستای سیاست های ابلاغی، حیطه های سند پشتیبان امنیت غذایی و تغذیه، هاری، خودکشی، آسیب های اجتماعی و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.