- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
ششمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین برنامه ها دبیرخانه ساغ برگزار گردید.
ششمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین برنامه دبیرخانه ساغ درتاریخ 1401/06/09 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و معاون فنی و اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نماینده مرکزبهداشت رشت و نماینده بسیج جامعه پزشکی استان تشکیل گردید. که در طی این نشست به موضوعات منجمله: درحیطه امنیت غذایی و محیط زیست، حیطه بخش سلامت از قبیل پیگیری استقرار سند سند بیماریهای غیر واگیر، برنامه راهبردی کنترل ایدز، برنامه های آموزشی و ارتقاء آگاهی پیام گزاران سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت ، جوانی جمعیت، برنامه عملیاتی ایمنی فاضلاب(ssp)، سلامت روان، خودکشی، الگوی همت، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، برنامهNCD، پیشگیری از سرطان ، برنامه های دبیرخانه سرطان و خودکشی در معاونت بهداشتی، پیشگیری از بیماری های نوپدید، کرونا، آبله میمونی، بیماری های منتقله در فصول سال، برنامه عملیاتی آب و فاضلاب استان، کاهش سموم در محصولات کشاورزی، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی به شرح ذیل تصویب گردید.