- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
سومین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و دومین جلسه سلامت و کیفیت نان ( دومین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
سومین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و دومین جلسه سلامت و کیفیت نان ( دومین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1404 در تاریخ 1404/03/04با حضور نماینده اداره کل استاندارد استان، مدیر نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، کارشناسان و نمایندگان اداره کل غله استان، نماینده اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، رئیس صنف اتحادیه نانوایان، نمایندگان کارخانجات آرد استان، کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر مجتمع نان شمال، دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردیده بود، در طی این جلسه ضمن بررسی اجرایی مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارشی از عملکرد در مورد نان کامل بعد از جلسه قبلی، به مواردی منجمله: اجرای فرایند درست پیاده سازی تولید نان کامل و ایجاد مطالبه گری نان کامل توسط مردم ، همایش شهرستانی نان کامل، اجرای برنامه تولید نان کامل در شهرستان، ذکر نامه های رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص حمایت از مصرف نان کامل در استان/شهرستان، آموزش و فرهنگ سازی در تولید و مصرف نان کامل در غذا خوری های کارکنان/ دانشجویان/بیماران با صلاح دید پزشک و متخصص تغذیه در ستاد/دانشگاه ها دانشکده ها / بیمارستانها، جلب نظرات و پیشنهادات عملیاتی در خصوص بروز رسانی شیوه نامه تولید آرد و نان کامل و نظارت برآن و بسته سیاستی تشویقی،قیمت نان کامل، صدور مجوز برای پخت نان کامل، درج مشخصات کامل آرد کامل برروی کیسه آن با توجه به شیوه نامه توسط کارخانجات تولید آرد، آگاه سازی و افزایش آگاهی گروه های مختلف هدف در جامعه، حمایت از توزیع تولید نان کامل علاوه بر نانوایی های سنتی استفاده از بخش صنعتی در تولید نان کامل، اطلاع رسانی برای جلب و تشویق نانوایان داوطلب برای پخت نان کامل، تاکید بر اجرای برنامه عملیاتی با برش استانی برای تولید آرد و نان کامل، تاکید بر حضور نمایندگان ادارات و سازمانهای دعوت شده و عضو کمیته در جلسات، اهمیت سلامت مردم در استفاده از نان کامل، آگاهی و اطلاع رسانی، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن شیوه نامه تهیه نان کامل در شهرستان ها و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.