- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
دومین جلسه کمیته ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی هدف(پرتقال) در استان گیلان که در تاریخ 23/08/1400 در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با حضور اعضای کمیته و کارشناسان عضو برگزار گردید.
دومین جلسه کمیته ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی هدف(پرتقال) در استان گیلان که در تاریخ 23/08/1400 در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با حضور اعضای کمیته و کارشناسان عضو برگزار گردید.
دراین نشست درخصوص تعیین محل های نمونه برداری برای محصول کشاورزی مورد هدف(پرتقال) درسطح تولید به منظور سنجش سموم و فلزات سنگین و تعیین محل های نمونه برداری از منابع آب به منظور سنجش نیترات درآبی که برای آبیاری محصول فوق استفاده می شود و همچنین در مورد بررسی آلودگی خاک منطقه کشاورزی، برای محصول هدف (پرتقال) توسط محیط زیست بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسد.