• 1404/05/25 - 07:13
  • تعداد بازدید خبر : 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین نشست پیام گزاران سلامت استان در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

 دومین  نشست پیام گزاران سلامت استان در سال 1404 در تاریخ 1404/05/21با  حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان،  رئیس پیام گزاران  سلامت استان،اعضای  پیام گزاران سلامت  ادارات کل( منابع طبیعی،  گمرک، آب منطقه ای، آموزش و پرورش،  دادگستری، آموزش فنی و حرفه ای، صمت،  بهزیستی، کمیته امداد، بهداشت و درمان صنعت نفت گیلان، جهادکشاورزی، کانون پرورش فکری کودکان، جمعیت هلال احمر، محیط زیست، درمان تامین اجتماعی، دامپزشکی، معاون اجتماعی شهرداری رشت )و نمایندگان و کارشناسان معاونت یهداشتی، معاونت غذا و دارو، معاونت درمان دانشگاه و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی  استان تشکیل گردید. طی این جلسه که با محوریت دستور کار فوق تشکیل گردیده بود   در ابتدا گزارشی  از نتایج اجرای بسته خدمات پایه کارکنان دولت دستگاهها / سازمانهای استان توسط کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه ارائه و بیان گردید که همکاری برخی از ادارات و سازمان ها در اجرای بسته خدمات پایه کارکنان دولت ضعیف بوده و سپس به منظور توانمند سازی و افزایش آگاهی پیام گزاران و انتقال مطالب به همکارانشان و عموم مردم   به منظور بهره برداری از آنها در اجرا،  مطالب آموزشی در خصوص نان کامل( با سرفصل هایی:ا ثرات مفید آن برسلامتی، پیشگیری از چاقی و اضافه وزن، کاهش چربی خون، تنظیم قند خون، کاهش خطر ابتلا به دیابت، کاهش التهاب در بدن، کاهش ابتلا به پرفشار خون، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عرقی، پیشگیری و بهبود بیماریهای کبد چرب، کاهش خطر ابتلا به سرطان، پیشگیری از کم خونی و فقر آهن، اقتصاد تغذیه و غیره) مطالب آموزشی در خصوص پیشگیری از چاقی( و بیماریهای های مرتبط با آن با سرفصل هایی: تاثیر چاقی بر سلامت عمومی، عادات غذایی نامناسب، تغذیه در محیط کار، عوامل و فاکتور های موثر در چاقی، سبک زندگی و نحوه استفاده از مواد غذایی در پیشگیری از چاقی و غیره) توسط کارشناسان معاونت بهداشتی بیان گردید و همچنین ارائه گزارش کاملی از شاخص ها و آمارهایی از چاقی و بیماریهای های غیرواگیر  و سرطانها و تدوین سند NCD با برش استانی و عدم همکاری برخی از سازمانها و ادارات در راستای اجرایی آن در استان و اهداف 13 گانه سند مذکور  و طرح کمک و مساعدت و همکاری سازمانها و ادارات استان برای اجرایی نمودن آن در استان توسط کارشناسان معاونت بهداشتی ارایه گردید و   در ادامه به مواردی منجمله :سلامت سالمندان،  برنامه ملی ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، سرطانها، آموزش و اطلاع رسانی در حوزه سلامت ، اولویت بندی مشکلات و موضوعات در حیطه سلامت،  چالشهای سلامت و  غیره بحث، گفت و گو و ادامه مبحث پرسش و پاسخ  بین اعضای پیام گزاران و کارشناسان معاونت بهداشتی و غذا و دارو برگزار گردید و در پایان مصوباتی تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 143111
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1404/05/25 07:13