- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
دوازدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه با محوریت با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
دوازدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و دومین جلسه با محوریت با محوریت ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش در فرآورده های زارعی و باغی در استان در تاریخ 1402/08/02با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مسئول بسیج جامعه پزشکی کشاورزی، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان استان تشکیل گردید که طی این جلسه که با محوریت صحت و سلامت محصولات کشاورزی استان تشکیل شده بود به موضوعات از قبیل حمایت طلبی برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، سند ملی پشتیبان امنیت غذایی، سرطانها، بیماری های صعب العلاج، نازایی، فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی، شفاف و حساسیت سازی در خصوص آنالیز محصولات کشاورزی، تدوین برنامه عملیاتی کاهش سموم مصرفی در محصولات کشاورزی، گردشگر پذیر بودن استان، سالمندی، برنامه ایمنی آب، فاضلاب، مدیریت پسماند در استان، طرح مطلوب سازی ساختار تغذیه برنج، آزمایشات آب و خاک برای محصولات کشاورزی، محصولات کشاورزی استان(برنج، چای، بادام زمینی و...)، سیاست های تغذیه سالم، جلو گیری از مخاطرات ناشی از سموم زارعی در تغذیه و محیط زیست برای سلامت شهروندان، بیماریهای غیر واگیر، نقش همکاری های بین بخشی در ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید