- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
جلسه هماهنگی با محوریت کاهش بیماریهای مشترک انسان و دام و حیوان گزیدگی (هاری) در دفتر مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری گیلان تشکیل شد.
اولین جلسه کاهش بیماریهای مشترک انسان و دام و حیوان گزیدگی (هاری) در تاریخ 1401/07/16 در دفتر مدیرکل امورشهری و شوراهای استانداری با هماهنگی دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با حضور حضور معاون مدیرکل امور شهری و شوراهای استاندری، رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناس امور شهری و شوراهای استانداری، کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست به موضوع کاهش بیماریهای مشترک انسان و دام به ویژه بیمارهای حیوان گزیدگی(هاری) ، روشهای کنترل و پیشگیری و کاهش حیوان گزیدگی و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی نیز تصویب گردید.