- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
بیستمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
بیستمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در تاریخ 1402/11/16با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون اجتماعی ستاد اجرایی امام(ره) گیلان، نماینده شهرداری رشت، نمایندگان بهزیستی استان، نماینده معاونت بهداشتی دانشگاه ، نماینده معاونت درمان دانشگاه، نمایندگان کلینیک تخصصی دندانپزشکی دانشگاه، کارشناس بسیج جامعه پزشکی استان و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه که با محوریت اجرای طرح پویش لبخند سلامت برگزار شده بود به موضوعات از قبیل کودکان کار خیابانی، مادران باردار، مادران چند قلو زایی برای ارائه خدمات دندانپزشکی در قالب این طرح و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.